Džeda domaćin Svetskog klupskog prvenstva

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 22:54

Džeda domaćin Svetskog klupskog prvenstva

Svetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da će Svetsko klupsko prvenstvo ove godine biti održano u Džedi.

Grad u Saudijskoj Arabiji i lokalni klub Al Itihad, državni šampion, biće domaćin prvacima Evrope (Mančester Siti, Engleska), Severne Amerike (Leon, Meksiko), Južne Amerike (pobednik će biti poznat u novembru), Azije (Urava, Japan), Afrike (Al Ahli, Egipat) i Okeanije (Oklend Siti) od 12. do 22. decembra, objavljeno je na zvaničnom sajtu FIFA.

Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << siti i šampion Južne Amerike će takmičenje početi od polufinala, dok će Al Itihad i Oklend siti igrati meč za plasman u četvrtfinale na otvaranju turnira.

Pehar je prošle godine osvojio Real, a prvenstvo je održano u Maroku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeda domaćin Svjetskog klupskog prvenstva

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2023

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) saopštila je danas da će Svjetsko klupsko prvenstvo ove godine biti održano u Džedi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.