Dušeci za igrače otkrili sastav Belgijanaca za Svetsko prvenstvo

Izvor: B92, 02.Jun.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušeci za igrače otkrili sastav Belgijanaca za Svetsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Belgije nije još objavila spisak od 23 igrača za Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali javnost je došla do liste fudbalera putem – dušeka.

Televizija VRT je objavila spisak od 23 dušeka koje je jedna belgijska kompanija prenosila igračima te zemlje pred odlazak u Rusiju.

Na svakom od navedenih dušeka pisalo je ime jednog igrača, a s obzirom da ih je bilo tačno 23, javnost je odmah zaključila da su to 23 igrača koja će se naći na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << finalnom spisku Roberta Martinesa.

Golman Mac Sels, defanzivci Kristijan Kabasel i Džordan Lukaku, kao i veznjaci Leander Dendonker i Adnan Januzaj su imena koja se, ako je verovati ovom saznanju, neće naći na finalnom spisku igrača koji putuju na prvenstvo.

Neki od fudbalera koji se možda nisu sto posto nadali konačnom pozivu su štoper Seltika Dedrik Bojata i nekadašnji napadač Liverpula, a sada Kristal Palasa, Kristijan Benteke, koji je pored Mišija Batšuajija i Romelua Lukakua postao tek treći najbolji belgijski napadač.

Selektor reprezentacije Belgije Roberto Martines demantovao je tvrdnje medija i rekao da o spisku još nema reči.

"Nije istina ono što pišu, zvaničan spisak još ne postoji. Razočaravajuće je što će ovu informaciju videti naši navijači, kao i porodice igrača, a ti ljudi zaslužuju samo istinu", rekao je Martines.

Belgija se u pripremnim mečevima za Rusiju sastaje sa Egiptom i Kosta Rikom, a na Svetskom prvenstvu u grupi su sa Panamom, Engleskom i Tunisom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dušeci za igrače otkrili sastav reprezentacije Belgije

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2018

Fudbalska reprezentacija Belgije nije još uvek objavila spisak od 23 igrača za Svetsko prvenstvo u Rusiji, ali javnost je došla do liste fudbalera putem – dušeka...Televizija VRT je objavila spisak od 23 dušeka koje je jedna belgijska kompanija prenosila igračima te zemlje pred odlazak u Rusiju....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.