Dronovi, špijunaža, čarter let... Sve zarad Mundijala!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dronovi, špijunaža, čarter let... Sve zarad Mundijala!

Zanimljiva uvertira u revanš meč baraža za Svetsko prvenstvo između Australije i Hondurasa (10 časova)

"Nula" u San Pedru ostavila je dovoljno nade Australiji i Hondurasu pred revanš u Sidneju (10 časova), mada je sada prednost na strani Kengura, koji su mogli mogli do gola i u prvoj utakmici. Ovako, moraće da napadnu goste pod velikim oprezom, kako protivnik ne bi došao do kapitalnog pogotka vrednog plasmana na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Svetsko prvenstvo.

Australijanci su čarter letom stigli u domovinu, dok je Honduras komercijalnim letovima preko Hjustona i Dalasa imao daleko teži put na revanš meč, ali i 60 sati da se adaptira na novu sredinu. Dakle, odmor će biti na strani domaćina, ali ne treba zaboraviti da izabranici Angelosa Postekoglua nisu blistali tokom kvalifikacionog ciklusa, pa zaobilaznim putem traže put na Mundijal.

Šta reći za Honduras, koji je na strani u kvalifikacijama ostvario samo jednu pobedu - protiv nejakog Trinidada i Tobaga (1:2). Ipak, gostima bi za plasman bio dovoljan i remi uz postignut gol, a da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi...

Interesantno je bilo na konferenciji za medije uoči današnjeg meča, pošto je Horhe Luis Pinto, šef stručnog štaba Hondurasa, optužio Australijance da su bespilotnim letelicama špijunirali njegov trening pred prvi susret, što su iz suparničkog tabora oštro negirali.

Australija je favorit, kec deluje realno i više nego izvesno, ali ne očekujte previše efikasnu utakmicu. Ulog je ogroman. Tenzija je dostigla tačku ključanja. Ko će se bolje snaći i sa osmehom na licu napustiti ANZ stadion u Sidneju?

MOZZART KVOTE

(1,60) Australija (3,45) Honduras (6,00)

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.