Drago mi je da smo se podigli posle poraza od Hrvatske

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 17:14

"Drago mi je da smo se podigli posle poraza od Hrvatske"

Vaterpolisti Srbije na Svetskom prvenstvu u Dohi igraće za peto mesto.

Posle poraza od Hrvatske u četrvtfinalu, ekipa Uroša Stevanovića u borbi za plasman od 5. do 8. mesta pobedila je Mađarsku 11:10.

"Drago mi je da smo se podigli posle poraza od Hrvatske.Drago mi je da smo se podigli posle poraza protiv Hrvatske. Bila nam je bitna pobeda, Mađarska je izuzetno kvalitetna ekipa. Dali smo sve od sebe, uspeli da slavimo. Ostaje nam duel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Grčkom, i tu se nadam maksimumu i da ćemo trijumfom da završimo turnir",  rekao je najmlađi član nacionalog tima Srbije Luka Gladović, koji ima 17 godina.

Njegov saigrač Petar Jakšić u važnom momentu postigao gol za Srbiju i istakao da je ekipa može da dobije Grčku u borbi za peto mesto.



"Zaista je teško igrati utakmice posle poraza u četvrtfinalu. Pronašli smo motiv, odbrana je bila mnogo bolja nego u duelu sa Hrvatskom i zasluženo smo pobedili. Čeka nas poslednji duel na prvenstvu sa Grčkom, siguran sam da možemo i tu utakmicu da dobijemo",
poručio je Jakšić.

Srbija i Grčka za peto mesto igraju u subotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.