Dragan Jović po treći put najbolji tekvondo trener na svetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2022, 11:53

Dragan Jović po treći put najbolji tekvondo trener na svetu

Trener tekvondo kluba Galeb i selektor reprezentacije Srbije Dragan Jović proglašen je za najboljeg trenera na svetu u 2022. godini. Jović je priznanje, uvedeno 2014. godine, zaslužio treći put, nakon što je najbolji bio i 2017. i 2021.

Jović je dobio skoro dvostruko veći broj glasova od drugoplasiranog u izboru, a presudili su rezultati njegovih takmičarki i takmičara, na Svetskom prvenstvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Nadica Božanić, Tijana Bogdanović i Mahdi Hodabahši osvojili su dve zlatne i jednu bronzanu medalju.

Hodabahši je bio i u užem izboru za najboljeg takmičara u 2022. godini, ali je priznanje pripalo Italijanu Simoneu Alesiju.

U konkurenciji žena najbolja u 2022. godini je Tajlanđanka Panipak Vongpatanakit.

Nagrade su dodeljene u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, na Tekvondo Gala priredbi, organizovanoj povodom završetka sezone.

"Drage kolege, sportisti, sudije, svi koji ste učestvovali, hvala na glasovima. Velika je čast stati pred vas danas i dobiti ovo sjajno priznanje od najboljih u našem sportu. Učiniću sve što mogu i znam da nastavim da naš sport promovišem na najbolji način", izjavio je Jović.

Veliko hvala i mojim učenicima, njihovi rezultati su me nominovali za ovo priznanje i hvala mom timu profesionalaca koji puno radi na svim detaljima da bi naši sportisti bili najbolji, dodao je Jović.

"Posebno hvala mojoj porodici, najvećoj podršci koju imam," poručio je Jović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Jović proglašen za najboljeg tekvondo trenera na svetu

Izvor: Radio 021, 11.Dec.2022

Trener beogradskog tekvondo kluba "Galeb" i reprezentacije Srbije Dragan Jović proglašen je treći put za najboljeg tekvondo trenera na svetu, saopštene je iz tog kluba.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.