Đorđević presekao - Mitrović ne putuje u Španiju!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2014, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević presekao - Mitrović ne putuje u Španiju!

FIBA je najavila, a selektor Aleksandar Đorđević koji sat kasnije i potvrdio – Luka Mitrović neće putovati na Svetsko prvenstvo u Španiji!

"Što se tiče ekipe poslednji igrač koji ispada iz tima je Luka Mitrović. Oprostili smo se danas. Puno je dao ovom timu. Bolji je igrač nego što je bio na početku priprema i ima veliku perspektivu. Našoj košarci je preko potreban takav igrač. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << On je moderna četvorka, ali u ovom trenutku zbog raznih stvari smo se odlučili da ne putuje u Španiju. Zato je usledio poziv za Raška Katića, onda kad sam video da Krle ima problema. Za mene je ovo bila zaista teška odluka. Nije mi bilo lako da Luki saopštim da ne ide. Na osnovu analize koja je napravljena odlučio sam da neke druge igrače povedem na Svetsko prvenstvo", pojasnio je Đorđević svoju odluku.

Dakle, na Mundobasket putuju: Miloš Teodosić, Stefan Marković, Stefan Jović, Bogdan Bogdanović, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Nikola Kalinić, Raško Katić, Stefan Birčević, Vladimir Štimac, Miroslav Raduljica i Nenad Krstić.

Orlovi će na Mundobasketu (30. avgust - 14. septembar) igrati u Grupi A u Granadi i za rivale će imati selekcije Španije, Francuske, Brazila, Egipta i Irana.

Uskoro opširnije…

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević precrtao Mitrovića, poznat tim za Mundobasket!

Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2014

Najpre je FIBA to najavila, a onda je selektor Aleksandar Đorđević koji sat kasnije i potvrdio – Luka Mitrović neće putovati na Svetsko prvenstvo u Španiji! krilni centar Crvene zvezde je sa spiska otpao kao poslednji prekobrojni.. FOTO: STARSPORT.. Na konačnom spisku putnika na Mundobasket...

Nastavak na HotSport.rs...

„Orlovi“ odleteli u Španiju

Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2014, 11:54

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je jutros za Španiju u kojoj će, od 30. avgusta, učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu.. FOTO: STARSPORT.. Srbiju će na predstojećem Mundobasketu predstavljati sledeći igrači: Nenad Krstić (kapiten), Miloš Teodosić (zamenik kapitena),...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.