Izvor: Blic, 22.Jun.2010, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplina i snaga su Antićevi aduti

„Orlove“ sutra u odlučujućem meču za plasman u osminu finala Mondijala čeka izuzetno ozbiljna reprezentacija Australije. Zato nema govora o tome da je pred izabranicima selektora Antića lak posao u njihovom trećem nastupu na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Australijanci su u meču drugog kola protiv reprezentacije Gane imali igrača manje čak 65 minuta, ali to ne samo da se nije osetilo u njihovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igri, već su na kraju susreta mogli i da pobede rivala. Njihovi najjači aduti su, bez sumnje fizička snaga, kao i disciplina u igri.

Iako će Australijanci u meču sa Srbijom nastupiti oslabljeni, ipak ćemo morati da se pripazimo. Za nas je povoljna okolnost što će u sutrašnjem meču zbog isključenja i žutih kartona izostati njihovi veoma važni igrači - Kjuel i Mur. Naravno, optimista sam, i verujem da će „orlovi" pobediti Australiju i plasirati se u narednu rundu Svetskog prvenstva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.