Definitivno – Partizanov tandem otpao za Mundobasket

Izvor: B92, 15.Avg.2023, 08:50

Definitivno – Partizanov tandem otpao za Mundobasket

Selektor Srbije Svetislav Pešić potvrdio je da Alen Smailagić i Uroš Trifunović neće igrati na Svetskom prvenstvu.

Srbija u sredu dočekuje Portoriko u beogradskoj Areni, u trećoj zvaničnoj, a ukupno petoj pripremnoj utakmici za Mundobasket.

Uoči ovog meča, selektor Pešić je pričao o zdravstvenom stanju u timu, istakavši situaciju sa Smailagićem i Trifunovićem.

"Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo dosta dobro. Priključio se Stefan Jović, njegovo znanje i iskustvo sigurno mnogo znače ovom mladom timu. Donosi nam sigurnost. Njega čekamo da dođe u fizičku spremu koja je potrebna za turnir kao što je Svetsko prvenstvo. Momci su dobri, imamo sreću da imamo dobar medicinski staf, da imamo dovoljno medicinske pomoći. To je za sada sve u redu, ali da kažemo da nas zaobiđu povrede i onda je manje-više sve u našim rukama. Kao što se zna, neki igrače nije zaobišla nesreća sa povredama. Jaramaz je morao ranije da završi svoju ulogu u ekipi. Na Smailagića na žalost, ne možemo da računamo. On je imao teško virusno oboljenje, uspeo je da se spasi, ali je zgubio 6-7 kilograma i nije uopšte bio u treningu. Trifunović nosi povredu koja duže traje. Započeo je, ali nije mogao da nastavi. Meni je žao, to su dobri momci, ali hajde da nas sreća malo posluži da se kvalifikujemo za Olimpijske igre, pa će i oni imati novu šansu", rekao je Pešić.

Pešić je pred meč sa Portorikom istakao da je timu potrebna podrška navijača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor Pešić potvrdio: Smailagić i Trifunović ne idu na Mundobasket

Izvor: Danas, 15.Avg.2023

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić saopštio je da Alen Smailagić i Uroš Trifunović neće igrati na Svetskom prvenstvu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.