Darko Miličić propušta Mundobasket!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2010, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Miličić propušta Mundobasket!

Srpski košarkaš Darko Miličić neće učestvovati na Svetskom prvenstvu u Turskoj zbog poštovanja ugovornih obaveza prema svom klubu, Minesoti Timbervulfs!

Miličić je potpisao novi ugovor sa "vukovima" i priznao je da ne postoje šanse da zaigra na Mundobasketu.

"Želja mi je bila da igram za Srbiju, ali ljudi iz Minesote su mi rekli da ne žele da igram za reprezentaciju jer sam potrebniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << klubu. Žao mi je zbog toga, ali moram da poštujem njihovu odluku. Čelnici su mi poručili da će oni javiti Košarkaškom savezu Srbije i zbog toga se nisam čuo sa selektorom Dušanom Ivkovićem. U svakom slučaju, biću uz ekipu i nadam se da će i na ovom šampionatu uspeti da naprave veliki uspeh", rekao je Miličić u intervjuu za "Kurir".

Darko Miličić će od naredne sezone u Minesoti igrati zajedno sa Aleksandrom Pavlovićem i Nikolom Pekovićem, a možda i doskorašnjim košarkašem Crvene zvezde Nemanjom Bjelicom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.