Dajk: Verujem da će Kataru biti oduzeto SP

Izvor: RTS, 15.Feb.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajk: Verujem da će Kataru biti oduzeto SP

Predsednik Fudbalskog saveza Engleske Greg Dajk rekao je danas da postoji mogućnost da se Kataru oduzme organizacija Svetskog prvenstva 2022. godine.

"Ako dokazi iz istrage pokažu da je bilo korupcije prilikom dodeljivanja domaćinstva takmičenja, mislim da je moguće da će organizacija biti prebačena nekoj drugoj zemlji", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Dajk za Bi-Bi-Si.
Svetska fudbalska federacija (FIFA) potrešena je brojnim skandalima poslednjih meseci, a postoje optužbe da je Katar kupovao glasove prilikom izbora domaćina Mundijala.
Prema Dajkovim rečima, FIFA neće imati drugi izbor ako se dokažu optužbe.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li Katar može da ostane bez organizacije SP?

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2016

Predsednik Fudbalskog saveza Engleske Greg Dajk rekao je danas da postoji mogućnost da se Kataru oduzme organizacija Svetskog prvenstva 2022. godine..."Ako dokazi iz istrage pokažu da je bilo korupcije prilikom dodeljivanja domaćinstva takmičenja, mislim da je moguće da će organizacija biti prebačena...

Nastavak na Sportske.net...

Englezi očekuju oduzimanje Mundijala Kataru

Izvor: B92, 15.Feb.2016

Predsednik Fudbalskog saveza Engleske (FA) Greg Dajk veruje da postoji mogućnost da se Kataru oduzme organizacija Svetskog prvenstva 2022. godine...Svetska fudbalska federacija (FIFA) potresena je brojnim skandalima poslednjih meseci, a postoje optužbe da je Katar kupovao glasove prilikom izbora domaćina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.