Da li je Pešić razočaran otkazima?; Prioriteti u životu su se promenili

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 16:26

Da li je Pešić razočaran otkazima?; "Prioriteti u životu su se promenili"

Selektor Srbije Svetislav Pešić oglasio se na konferenciji za medije.

Selektor Svetislav Pešić obratio se javnosti i konačno otkrio tim će predstavljati naciju na Svetskom prvenstvu koje počinje 25. avgusta.

Srbija bez Micića i Jokića ide na Mundobasket, a na pitanje da li je razočaran otkazima Pešić je rekao:

"Ne bih ja tako dizao emotivne parole, mi smo na tu temu poprilično jasno govorili tokom prozora, ne vraćamo se šta je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kako je bilo. Gledamo da svi ovi momci, koji su prihvatili poziv, da iskoriste šansu. Ja sam siguran da se oni raduju pozivu, a neki igrači koje smo ovde spomenuli, nema nikakvih tajni. Pretpostavljam da su drugi navijači razočarani, jer se misli da se ne kaže prava istina, ali prave istine nema. Istina je ovo što ja saopštavam. Nemam razlog da ne kažem pravu istinu. Sa svim igračima je obavljen razgovor. Prioriteti u životu su se promenili, nisu to prioriteti kao pre 20 godina, a i tada je bilo otkazivanja. I u generaciji Saše (Danilović) i pre Saše. Uvek je bilo otkazivanja. Legende su otkazivale, jer nisu bile fizički i mentalno spreme. Uvek imaju subjektivni razlozi.

Razgovorili su bili na gospodskom nivou, drugarskom, prihvatam to. Žao mi je, kao što je i vama. Naravno da sam malo razočaran kada važni igrači ne mogu da igraju. Naši ciljevi se neće menjati. Ostaju isti, želimo da idemo na Olimpijske igre po svaku cenu. Svi su spremni da daju maksimum. Cilj su nam Olimpijske igre.

Nema nikakvih tajni", poručio je Pešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.