Izvor: Pančevac-online.com, 07.Dec.2022, 09:43

DŽAKA I ŠAĆIRI IZGORELI PROTIV SRBIJE Švajcarski mediji OPLELI po Albancima! LOŠA IGRA I BEZ UTICAJA! Sve karte bacili na meč sa Srbima!

Fudbalska reprezentacija Švajcarske je učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru završila u osmini finala, ubedljivim porazom od Portugalije (6:1). Izabranici Murata Jakina su uspeli da u poslednjem kolu grupne faze nadigraju Srbiju i tako obezbede prolaz u nokaut rundu, u kojoj ipak nisu mogli da pruže snažniji otpor favorizovanom rivalu. Ramos i Pepe su Portugalu […] The post DŽAKA I ŠAĆIRI IZGORELI PROTIV SRBIJE Švajcarski mediji OPLELI po Albancima! LOŠA IGRA I BEZ UTICAJA! Sve karte bacili na meč sa Srbima! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

DŽAKIN OTAC BRUTALNO NAPAO AKTIVISTKINJU! Morate da pazite šta pričate o porodici Džaka, inače ćete odgovarati! DOBILA 11.000 PRETNJI!

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Dec.2022

Otac švajcarskog reprezentativca uključio se u program, napao Zanu i napravio joj pakao na društvenim mrežama. Dobija pretnje smrću! Na Svetskom prvenstvu u Kataru najviše drame na terenu doneo je meč Srbije i Švajcarske – u trećem kolu grupne faze. U centru pažnje našao se Granit Džaka,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.