DRAMATIČAN KRAJ SNOVA Naše juniorke bez četvrtfinala Svetskog prvenstva u odbojci

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČAN KRAJ SNOVA Naše juniorke bez četvrtfinala Svetskog prvenstva u odbojci

Foto: FIVB / Promo Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije pretrpela je minimalni poraz od Turske i tako izgubila šansu da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Meksiku, pa će svoju priču nastaviti u grupi za plasman od 9. do 16. mesta. U krajnje neizvesnom meču koji je trajao više od dva sata, Srbija je doživela poraz od Turske sa 2:3, po setovima 25:18, 23:25, 23:25, 25:16 i 8:15 i ostala bez plasmana u četvrtfinale. Borile su se naše juniorke do poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poena, igrale na visokom nivou ali to nije bilo dovoljno da se nadmaši Turska, koja je u direktnom okršaju za drugu fazu izborila prolazak dalje. Foto: Odbojkaški savez Srbije / Promo Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije Milica Milunović je bila najefikasnija u našoj U20 selekciji sa 20 poena, po 17 su osvojile kapiten Jovana Mirosavljević i Miljana Glušac, a najviše problema izabranicama selektorke Marijane Boričić zadavao je turski tandem Čebečioglu (22 poena) – Jarpak (20). Kao trećeplasirana ekipa u C grupi, Srbija nastavlja nadmetanje posle dana pauze, u pomenutoj borbi za plasman u “donjem domu”. (Darko Nikolić) More
The post DRAMATIČAN KRAJ SNOVA Naše juniorke bez četvrtfinala Svetskog prvenstva u odbojci appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.