DOLAZI ZBOG EVROPSKOG, A MISLI O SVETSKOM PRVENSTVU: Srbija u petak dobija NOVOG selektora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 23:04

DOLAZI ZBOG EVROPSKOG, A MISLI O SVETSKOM PRVENSTVU: Srbija u petak dobija NOVOG selektora!

Oglasio se i stručnjak.

Antonio Đreona, španski stručnjak, potvrdio je u razgovoru za "Novosti" kontakte sa Rukometnim savezom Srbije, rečima da će u petak biti i definitivno poznato da li će preuzeti "Orlove". Španac je govorio i o mogućnosti da se naša selekcija kvalifikuje na Evropsko prvenstvo, ali i o specijalnoj pozivnici za šampionat sveta u Egiptu 2021.

- Pričamo već nedeljama, prvi kontakt imali smo pre nekoliko meseci, kada me je zvao Dragan Škrbić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojim sam sarađivao u Barseloni. Od tada razgovaramo o projektima, idejama, željama, planovima... Ali još nije sigurno da ću preuzeti Srbiju. Postoji obostrana želja, a sve bi trebalo da se zna do petka - poručuje Đerona iz francuskog Šartra, gde je trenutno trener.

Što se tiče Svetskog prvenstva, Španac se nada vajld-karti.

- Moramo da čekamo rasplet i nadamo se specijalnoj pozivnici - dodao je Đerona.

Podsetimo, španski stručnjak u julu puni 47 godina, rođen je u Tortosi, a velike uspehe beležio je sa reprezentacijom Tunisa sa kojom je postao prvak Afrike 2018. godine, kao i kontinentalni vicešampion dve godine kasnije.

Po mnogima ovo je čak i bolja opcija od Ljube Vranješa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda De Rienko, navijačica Napolija
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.