DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Real daje 100 miliona za reprezentativca Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 18:39

DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Real daje 100 miliona za reprezentativca Srbije!

Ogroman iznos.

Jedan od reprezentativaca Srbije od kojeg se više očekivalo na Svetskom prvenstvu u Kataru svakako je Sergej Milinković-Savić.

Vezista Lacija je i pored nešto slabijih partija u Kataru i dalje vrlo tražen na evropskoj berzi. Nije tajna da SMS-a godinama prate Juventus i PSŽ, ali bi paker Lacija mogao da nastavi karijeru u Španiji. Ni manje, ni višE nego u Real Madridu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

“Kraljevski klub” je svestan Sergejevih kvaliteta, ali se u Madridu nadaju da bi cena posle neuspeha Srbije u Kataru mogla da bude značajno niža od one koju je Lacio trenutno zacrtao. U pitanju je obeštećenje od 100 miliona evra za igrača kojem ističe ugovor u junu 2024. godine.

(https://t.co/eljTlNViUE): #Transferts - Real Madrid : La réponse tombe pour un coup à 100M€ sur le #mercato : Bien qu’il soit sous contrat jusqu’en juin 2024, il se pourrait que Sergej Milinkovic-Savic soit vendu à la prochaine.. https://t.co/Bnih1fwVAP pic.twitter.com/jOeWgxJfMM

— Titrespresse.com (@titrespresse) December 7, 2022

Madriđani su ozbiljno zagrizli, ostaje samo da se vidi da li će Lacio pustiti na zimu ili leto fudbalera kojem bi rado produžili ugovor za godišnju platu od pet miliona evra.

Na potezu su Real i Lacio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.