Ćorluka: Dajte Brazilcima trofej, pa da svi idemo kući

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćorluka: Dajte Brazilcima trofej, pa da svi idemo kući

Hrvatski Vedran Ćorluka kazao je da je, posle suđenja na prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu, jasno da niko neće moći da pobedi Brazil.
(FOTO: AP)
Nakon ove utakmice bi najbolje bilo da se Brazilcima odmah uruči trofej svetskog prvaka, pa da mi svi ostali možemo kući – kazao je Ćorluka.
Hrvatska je sinoć, na otvaranju Svetskog šampionata, izgubila od Brazila sa 3:1.
Ćorluka je teško prihvatio poraz kome je doprineo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i sumnjiv penal koji je za Brazilce u 70. minutu odsvirao japanski sudija Juiči Nišimura.
Ovo stvarno nema smisla, sada je jasno da niko neće pobediti Brazil na ovom takmičenju. Svi koji su gledali utakmicu videli su da jedanaesterac nije postojao, a to je bio ključni trenutak utakmice. Lovren je dodirnuo Freda, ali ga nije povukao ili odgurnuo, a sudija je jedva dočekao da svira penal – kazao je Ćorluka, prenosi Hina.
On je japanskom sudiji zamerio i na komunikaciji s igračima.
Upravo je neverovatno da je on sve vreme s igračima komunicirao na japanskom. Meni je zapravo nepojmljivo da prvu utakmicu prvenstva sudi čovek koji ne govori engleski ili bilo koji drugi međunarodni jezik – kazao je Ćorluka.
Hrvatska 19. juna igra utakmicu 2. kola Grupe A u Manausu protiv Kameruna, koji se sastaje sa Meksikom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.