Čileanci namučili i Poljake

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2018, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čileanci namučili i Poljake

U okviru priprema za Mundijal, selekcija Poljske dočekala je Čile.

Na stadionu u Poznanju, Poljska i Čile su odigrali 2:2 (2:1).

Poveli su domaći fudbaleri u 30. minutu, sjajan gol je postigao Robert Levandovski. On je prihvatio pas Krihovijaka, raspalio po lopti sa ivice kaznenog prostora i efektno zatresao mrežu rivala.

Samo četiri minuta kasnije, kontra Poljaka, Grosicki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostavlja loptu na tacni Zjelinskom, a vezista Napolija rutinski vara čileanskog čuvara mreže za 2:0.

Ipak, usledio je ekspresni odgovor "La Rohe", igrao se 38. minut, kada je Valdes postigao gol glavom, nakon centaršuta Sagala.

U drugom poluvremenu, šok za Poljake, nakon samo 11 minuta, fantastičan gol Albornoza, uhvatio je volej sa ivice kaznenog prostora i prosto pocepao mrežu Lukasa Fabijanskog.

Do kraja je Arkadijuš Milik mogao da vrati prednost Poljacima, ali je njegov udarac iz kaznenog prostora Čilea otišao levo od gola.

Na kraju remi, Čileanci su bez najboljih igrača nedavno savladali i našu reprezentaciju, a sada su izvukli remi u Poljskoj.

Oni neće igrati na Mundijalu, dok se Poljaci nalaze u grupi H, zajedno sa Senegalom, Kolumbijom i Japanom.

Naš specijal o Mundijalu možete pročitati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.