Češki sudija ima polovičan učinak na utakmicama Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češki sudija ima polovičan učinak na utakmicama Srbije

Utakmicu 9. kola D grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine između Austrije i Srbije (petak, 20.45) sudiće 40-godišnji Čeh Pavel Kralovec, arbitar sa FIFA znakom.

Kralovec ima bogato sudijsko iskustvo pošto je delio pravdu na čak 111 međunarodnih utakmica, među kojima su i dva meča naših državnih timova.

Nismo imali sreće kada nam je sudio na meču protiv Belgije u Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 2012. godine, pošto su nas gosti pregazili pobedivši sa čak 3:0 golovima Bentekea, De Brujnea i Miralasa.

Međutim, nismo uvek imali negativno iskustvo sa njim pošto je naša omladinska reprezentacija pre punih 10 godina na Evropskom prvenstvu savladala Rusiju sa 6:2, a upravo je Kralovec sudio. Zanimljivo je da je u toj utakmici dva gola za “orliće” postigao Dušan Tadić, naša najveća uzdanica u tekućim kvalifikacijama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.