ČUVENI HRVAT BLJUJE VATRU: Srbi došli da budu svetski prvaci, a odigrali PORAŽAVAJUĆE Tu nije stao

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2022, 00:02

ČUVENI HRVAT BLJUJE VATRU: "Srbi došli da budu svetski prvaci, a odigrali PORAŽAVAJUĆE" Tu nije stao

Jedva je dočekao.

Brazil je golovima Ričarlisona rezultatom 2:0 pobedio Srbiju u prvom kolu grupe G Svetskog prvenstva u Kataru.

Prvi pogodak pao je u 62. minutu, a drugi, koji je postignut nakon fantastičnih makazica, dogodio se u 73. minutu. Hrvatski trener i stručni komentator HRT-a Nenad Bjelica u emisiji "Qatara" komentarisao je rezultat.

- Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to kako su igrali u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvalifikacijama, s obzirom na to kakve igrače imaju, ali i s obzirom na to kako su najavljivali ovo takmičenje. Oni su došli da budu svetski prvaci. Srbija nije dobro istrčala nijednu kontru, kad god bi osvojili loptu, nisu imali za to dovoljno kvaliteta - rekao je Bjelica, pa nastavio:

- Prekid je za inferiornu ekipu prilika da se ugrozi protivnik. No Srbija ima dovoljno kvaliteta da Brazil ugrozi i kroz igru. Reprezentacije koje nisu ni blizu Srbije napravile su više. Srbija nije bila u prilici da ugrozi Brazil u skoro 100 minuta. Razočaravajuće - dodao je Bjelica.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Srbija je došla da bude svetski prvak – poražavajuće"

Izvor: B92, 25.Nov.2022

Bivši trener Dinama i stručni konsultant HRT-a, Nenad Bjelica, prokomentarisao je meč između Srbije i Brazila...Petostruki šampion sveta je slavio zasluženo, golovima Rišarlisona u drugom poluvremenu – 2:0..."Poražavajuće je kako je odigrala Srbija, očekivao sam puno više. S obzirom na to...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.