CR7: Nismo došli na odmor, nego da osvojimo još jednu titulu

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CR7: Nismo došli na odmor, nego da osvojimo još jednu titulu

"Možemo da naudimo Realu", kaže kapiten meksičke Amerike pred polufinale SP za klubove

Bez duže odsutnog Gereta Bejla, bez sveže povređenog (ne teže) Serhija Ramosa, ali sa novim najboljim fudbalerom planete, Real Madrid juriša na trofej najboljeg kluba sveta. Isti onaj koji je osvajao četiri puta, ali samo jednom - pre dve godine - otkako ovo takmičenje nosi naziv Svetsko prvenstvo za klubove.

Da bi došao u poziciju da opet podigne pehar, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << moraće aktuelni prvak Evrope najpre da eliminiše meksičku Ameriku u drugom polufinalnom susretu i tako obezbedi plasman u finale, gde ga već čeka japanska Kašiva, koja je dobila kolumbijski Atletiko Nasional.

Bez obzira što je iza Madriđana naporan put u Japan, deluju raspoloženo i spremno.

Idemo po trofej koji nam dosta znači, želimo kalendarsku godinu da okončamo na najbolji mogući način. Nismo došli u Japan ne odmor, nego da osvojimo i ovu titulu, namenjenu najboljem klubu planete. Navijači Reala su najbolji na svetu, zbog njih želimo još jednu titulu, da im podarimo još jedan razlog za slavlje“, rekao je Kristijano Ronaldo, najavljujući duel sa Amerikom u Jokohami.

--->>> MOZZART kvote 6404: Amerika - Real Madrid 1 (10,5), X (7,00), 2 (1,23)

S druge strane, ne deluje da su Meksikanci impresionirani ili uplašenio veličinom i snagom Reala. Štaviše, vide šansu u činjenici da nema Bejla, ali i da će u odbrani umesto Ramosa igrati Varan i Pepe.

Ovo je najvažnija utakmica u našim životima! Igramo protiv velikog tima, normalno da nismo favoriti, ta uloga pripada Madriđanima. Naše je samo da pokažemo kakvim potencijalnom raspolažemo, mada vas uveravam da imamo oružje kojim možemo da naudimo Realu. Cilj nam je da ispišemo nove stranice istorije. Naporno smo radili da bismo stigli dovde i nadam se da je u nama ostalo dovoljno snage  za još jedan kvalitetan meč posle kojeg ćemo se radovati sa navijačima“, rekao je Rubens Sambueza, kapiten meksičke Amerike.

Polufinale između Amerike i Reala igra se u četvrtak od 11.30, dok je finale u nedelju od 11.30 u

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.