Buša: Pod hitno zaboraviti poslednja dva meča

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buša: Pod hitno zaboraviti poslednja dva meča

Odbojkašica Srbije Bianka Buša smatra da dva vezana poraza u drugoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu neće poremetiri ekipu u nameri da se u duelima treće runde sa Japanom i Italijom domognu plasmana u polufinale.

Ekipa selektora Zorana Terzića u prvih sedam mečeva nije izgubila nijedan set, a onda su usledili porazi od Japana i Holandije.

"Doživeli smo, nažalost, taj težak poraz od Holandije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u poslednjoj utakmici. Loše smo startovale i do kraja nismo uspele da dođemo na naš nivo igre. To ćemo da zaboravimo, kao i poraz od Japana. Juče smo svi željno očekivali žreb da vidimo s kim ćemo igrati naredne dve utakmice koje su sigurno jako bitne", istakla je BiankaBuša i dodala:

"Znamo ekipu Japana, igrale smo sa njima pre tri dana, znamo njihov stil igre i sigurna sam da ćemo u toj narendoj utakmici mi nametnuti svoj ritam i da im nećemo dozvoliti da se razigraju kao što smo to učinile prošli put. Imamo dva dana odmora da skroz zaboravimo ono što se desilo u prethodna dva dana, da se odmorimo i da skupimo kocentraciju i energiju za ono što nas očekuje".

• Never doubt. Only BELIEVE! •

-> FINAL 6! #WCH2018pic.twitter.com/NtOg8ZzPDs

Sa druge strane, njena saigračica Bojana Živković kaže da će duel sa Japankama biti dobra prilika za revanš.

"Svakako mislim da poslednje dve utakmice treba zaboraviti i okrenuti se onome što nas očekuje. Imamo priliku da se izborimo sa Italijankama, da se pokažemo u najboljem svetlu i pobedimo. Iskreno mislim da će tako i biti. Verujem da smo kvalitetna ekipa i da kad smo u onom pravom izdanju, retko ko može da se nosi sa nama", istakla je Živković.

Srbija prvi meč treće faze igra 14. oktobra u 12.20 časova protiv Japana, dok je duel sa Italijom na programu dva dana kasnije u 9:10. Prenosi su na Sport klubu 1.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.