Bunjevčević o meču protiv Gruzije: Utakmica na život i smrt, sudbina srpskog fudbala i države u pitanju

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2017, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bunjevčević o meču protiv Gruzije: Utakmica na život i smrt, sudbina srpskog fudbala i države u pitanju

Fudbalska reprezentacija Srbije već od petka razmišlja samo o ponedeljku i "Danu D" protiv Gruzije, kada će ekipa Slavoljuba Muslina igrati za pobedu i direktan plasman na Mundijal u Rusiji.

Kako piše Mondo, iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odmah posle utakmice na "Ernst Hapelu" u Beču apelovali su na sve da podrže "orlove" i da stanu kao jedan uz njih u danima odluke.

Sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << FSS Goran Bunjevčević poručio je da u ponedeljak, 9. oktobra, Srbija igra utakmicu života.

"U ponedeljak protiv Gruzije naša reprezentacija, naša Srbija igra utakmicu života, to je utakmica na život i smrt. Zato pozivam celu Srbiju i Republiku Srpsku da dođu na stadion Rajko Mitić i da podrže nasu reprezentaciju, da podrže našu zemlju, našu Srbiju! Sudbina srpskog fudbala je u pitanju i u velikoj meri i naše države. Zato još jednom molim sve građane Srbije i Republike Srpske da dođu i pomognu da odemo u Rusiju", poručio je on.

Autor: Mondo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.