Bregar: Moramo biti fokusirani i agresivni svih 60 minuta

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 17:23

Bregar: Moramo biti fokusirani i agresivni svih 60 minuta

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izneo je očekivanja pred duel sa Nemačkom u drugoj fazi Svetskog prvenstva.

Rukometašice Srbije poražene su juče od selekcije Poljske rezultatom 22:21 u meču prvog kola Treće grupe druge faze takmičenja na SP.

Srbija je ovim porazom izgubila sve šanse za plasman u polufinale SP.

Bregar je istakao da se Nemice trude da igraju brz rukomet.

"Igraju čvrstu odbranu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa fizički izuzetno snažnim igračicama. Trude se da igraju brz rukomet. Ako uspemo da ih usporimo to može da ih izbaci iz takta i da izgube strpljenje u odbrani", izjavio je Bregar, a preneo Rukometni Savez Srbije.

Srbija u drugom kolu druge faze Svetskog prvenstva sutra igra protiv Nemačke.

"Ako uspemo da se odbranimo u prvih nekoliko brzih napada i svedemo ih na borbu šest na šest, može biti rezultatski neizvesna utakmica. Moramo biti fokusirani i agresivni svih 60 minuta, jer ovakav protivnik greške ne oprašta", dodao je Bregar.

Susret sa Nemicama zakazan je za 18 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BREGAR JASAN: ‘Moramo biti fokusirani svih 60 minuta, ovakav protivnik ne prašta greške!’

Izvor: HotSport.rs, 08.Dec.2023

 ‘Ako uspemo da ih usporimo to može da ih izbaci iz takta i da izgube strpljenje u odbrani.’ Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izneo je očekivanja pred duel sa Nemačkom u drugoj fazi Svetskog prvenstva.  -Igraju čvrstu odbranu sa fizički izuzetno snažnim igračicama....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.