Brazilska policija suzavcem i šok bombama terala navijače Argentine!

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilska policija suzavcem i šok bombama terala navijače Argentine!

Brazilska policija saopštila je danas da je koristila šok bombe i suzavac kako bi rasterala hiljade navijača Argentine, koji su u Sao Paulu slavili plasman svoje reprezentacije u četvrtfinale Svetskog prvenstva u fudbalu.

Navodi se da je slavlje počelo u utorak, a da je završeno u sredu ujutro.
 
Prisutno je bilo oko tri hiljade ljudi, uglavnom Argentinaca, a policija je intervenisala kada je dobila prijavu da su oni postali previše nasilni, a suzavac >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je ispaljen kada su navijači flašama počeli da gađaju policiju.

Policija je navela da nije bilo povredjenih i uhapšenih.
 
Argentina je u utorak u Sao Paulu pobedila Švajcarsku posle produžetaka i tako se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Brazilu.
 
Izvor:Blic
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.