Brazil bolji od Obale Slonovače

Izvor: Glas javnosti, Beta, 21.Jun.2010, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil bolji od Obale Slonovače

JOHANESBURG - Fudbaleri Brazila pobedili su u nedelju Obalu Slonovače sa 3:1, u uzbudljivoj utakmici drugog kola Grupe G na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Vodeći pogodak za Brazil postigao je Luiš Fabijano u 25. minutu, posle odlične akcije i asistencije Kake. Fabijano je ponovo bio strelac u 50. minutu posle odlične solo akcije u kojoj je, međutim, dva puta igrao rukom, ali sudija to nije primetio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

Treći gol Brazila usledio je posle prodora Kake po levoj strani u 62. minutu, koji je po drugi put na utakmici bio asistent, a pogodak je postigao Elano iz sredine šesnaesterca.

Obala Slonovače uspela je do kraja utakmice da postigne utešni gol.

Strelac je u 79. minutu bio Drogba koji je udarcem glavom matirao golmana Žulija Sezara.

U preostalom meču drugog kola u Grupi G u ponedeljak će igrati Portugal i Severna Koreja. Brazil je iz dve utakmice osvojio maksimalnih šest bodova, Portugal i Obala Slonovače imaju po bod, dok je Severna Koreja bez bodova.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.