Bošković skratio spisak

Izvor: NTV.rs, 02.Dec.2013, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković skratio spisak

Posle turnira u Vrnjačkoj Banji, gde je Srbija osvojila prvo mesto, Saša Bošković, skratio je spisak rukometašica na koje računa za Svetsko prvenstvo. Naš selektor više ne računa na Slađanu Pop-Lazić i Jelenu Trifunović. Preostalih 19 devojaka će se od 6. do 13. decembra u Nišu u okviru grupe “B” boriti za ulazak u drugu fazu prvenstva. To pravo dobiće četiri najbolje selekcije iz svake grupe, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << će se po kup sistemu takmičiti sve do finala 22. decembra u Beogradu.
Na najnovijem spisku se nalaze sledeće reprezentativke: Katarina Krpež, Jelena Popović, Andrea Lekić, Jelena Živković, Sanja Damnjanović, Jelena Erić, Jovana Risović, Sanja Rajović, Svetlana Ognjenović, Biljana Filipović, Katarina Tomašević, Ana Kačarević, Jelena Nišavić, Ivana Milošević, Jovana Stoiljković, Kristina Liščević, Dragana Cvijić, Marija Lojpur i Marina Dmitrović.
Reprezentacija Srbije utakmicom sa Japanom, otvoriće Svetsko prvenstvo u petak, 6. decembra. Susret u Hali “Čair” počeće u 18 časova. U grupi “B” Srbija će 8. decembra igrati sa Alžirom, dva dana kasnije protiv Brazila, 11. decembra sa Danskom i na kraju grupne faze sa Kinom, u petak 13. ovog meseca. Sve utakmice naše reprezentacije počinjaće u 18 časova, osim sa Danskom koja je zakazana za 20 časova i 15 minuta.
Inače, naša reprezentacija popodne će doputovati u Niš, a večeras od 18.30 imaće trening u Dvorani “Miroslav Antić”.
 
 
Pogledaj vesti o: Sanja Popović,   Vrnjačka Banja

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Damjanović: Ubiše nas česte izmene

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Dec.2013, 11:13

Posle desetak dana u Vrnjačkoj Banji reprezentativke Srbije su otputovale u Niš gde će nastaviti sa radom do petka, kad počinje Svetsko prvenstvo.. (FOTO: N. Negovanović). Odbrojavanje je počelo, vremena je sve manje, a pozitivna trema polako počinje da obuzima devojke koje će predstavljati...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.