Bošković: Tempiramo formu za Norvežanke

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Tempiramo formu za Norvežanke

Selektor ženske reprezentacije Srbije Saša Bošković izjavio je da ekipa tempira formu za prvi meč na Evropskom prvenstvu, koji će igrati sa olimpijskim šampionom Norveškom.
Reprezentacija Srbije takmičiće se u Beogradu, u Grupi A sa Norveškom, Ukrajinom i Češkom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Mi tempiramo formu za Norvešku, ne za Češku ili Ukrajinu. Želimo da sa te utakmice izađemo zadovoljni – rekao je Bošković.
On je dodao da je zadovoljan početkom priprema i ponovio da je cilj da ekipa sledeće godine osvoji medalju na Svetskom prvenstvu, a sada na Evropskom šampionatu da uđe u drugi krug.
Direktor reprezentacije Milan Stanković naglasio je da su uslovi u Aranđelovcu odlični i da će takvi biti i u Vranjčkoj Banji, gde će ekipa nastaviti rad.
– To su destinacije gde smo već bili i gde imamo sve što nam je potrebno – rekao je Stanković.
Trener golmana Dragica Đurić istakla je da je ubeđena da „sve na kraju ispasti kako treba”.
– Ubeđena sam da će golmani dati svoj doprinos da uđemo u drugi krug na Evropskom prvenstvu, što nam je cilj na ovom takmičenju – rekla je Đurićeva.
Evropsko prvenstvo održaće se od 4. do 16. decembra u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Vršcu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bošković: Norvežanke najvažnije

Izvor: B92, 22.Nov.2012

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković rekao je da ekipa tempira formu za prvi meč na Evropskom prvenstvu, sa olimpijskim šampionkama Norvežankama...Naša ekipa će se na šampionatu čiji je domaćin naša zemlja takmičiti u beogradskoj "Kombank areni" sa Norveškom, Ukrajinom i Češkom..."Mi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.