Izvor: RTS, 13.Okt.2022, 11:18

Bojana Milenković: Borile smo se od prvog do poslednjeg poena, zato smo mi Srbija

Srpska odbojkašica Bojana Milenković kaže da je presrećna plasmanom u finale Svetskog prvenstva i ističe da odbojkašice Srbije još nisu ni svesne šta su uradile.
Srbija je sinoć u poljskim Gljivicama savladala u polufinalu selekciju SAD 3:1 po setovima (25:21, 25:20, 17:25 i 25:23), posle 97 minuta igre, a Bojana Milenković ističe da odbojkašice Srbije još nisu svesne šta su uradile.

"Bila je to teška utakmica. Borile >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smo se od prvog do poslednjeg poena. Zato smo mi Srbija, zato što nikada ne klonemo duhom. U trećem setu je došlo do pada koncentracije, ali smo sve to ispravile u četvrtom. Spremićemo se dobro za finale", izjavila je Milenkovićeva, preneo je Odbojkaški savez Srbije.
Mina Popović: U finalu ćemo igrati sa istom željom i žaromMina Popović naglašava da je teško naći reči posle utakmice sa SAD u Poljskoj.
"Sa njima je uvek teško. Ovog puta smo pokazale ko smo i šta smo. Uspeli smo da ih slomimo i da pobedimo. Mislim da je svaka od nas spremna da pomogne i da da sve od sebe na ovom turniru, koji se igra jako dugo. Nije toliko važno ko će nam biti protivnik u finalu, jer da bi se postao svetski šampion moraju svi timovi da se pobede. U finalu ćemo igrati sa istom željom i žarom", navela je Popovićeva. 
Srbija će u subotu u finalu igrati sa pobednikom duela između Brazila i Italije, koji je na programu večeras od 20 sati. Finale će biti odigrano u subotu od 20 sati u holandskom Apeldornu.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zato smo mi Srbija"

Izvor: B92, 13.Okt.2022

Srpska odbojkašica Bojana Milenković presrećna je plasmanom u finale Svetskog prvenstva, koje se igra u Poljskoj i Holandiji...Srbija je u poljskim Gljivicama savladala u polufinalu selekciju SAD 3-1, po setovima 25:21, 25:20, 17:25 i 25:23, posle 97 minuta igre..."Još nismo svesne šta smo uradile....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.