Izvor: RTS, 13.Okt.2022, 08:51

Bojana Drča: Držale smo se zajedno, igrale jedna za drugu

Odbojkašica Srbije Bojana Drča rekla je posle plasmana u finale Svetskog prvenstva da je bilo teško protiv SAD, ali da su se reprezentativke Srbije držale zajedno i igrale jedna za drugu.
Srbija je sinoć u poljskim Gljivicama pobedila selekciju SAD 3:1 (25:21, 25:20, 17:25, 25:23) u polufinalu Svetskog prvenstva.

"Sjajna pobeda. Bez obzira na to što smo se posle drugog seta malo opustile i što su Amerikanke malo preuzele >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igru na svoju stranu, mislim da smo pokazale da imamo karakter i da smo ekipa koja je dostojna finala Svetskog prvenstva", rekla je nakon pobede Bojana Drča.
Ističe da je bilo teško, ali da su se odbojkašice Srbije držale zajedno, igrale jedna za drugu i borile se za finale.
"Presrećna sam, čestitam devojkama i stručnom štabu. Vidimo se u finalu", rekla je Bojana Drča.
Srbija brani titulu na Svetskom prvenstvu. U subotu će u finalu igrati sa pobednikom meča između Brazila i Italije, koji je na programu danas u Apeldornu, a Bojana Drča ističe da nema specijalnih želja, osim da Srbija uzme zlato.  
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.