Bogdan Bogdanović u najboljoj petorci Mundobasketa!

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan Bogdanović u najboljoj petorci Mundobasketa!

Bogdan Bogdanović izabran je u najbolju postavu Svetskog prvenstva u Kini.
Srpski košarkaš ujedno je i najbolji strelac završenog Svetskog prvenstva, koje je osvojila reprezentacija Španije.
Bogdanoviću su se u najboljoj postavi pridružili Evan Furnije (Francuska), Riki Rubio (Španija), Luis Skola (Argentina) i Mark Gasol (Španija).
Zanimljivo u startnoj postavi nema Fakunda Kampaca iz Argentine, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Petija Milsa i Australije i Rudija Gobera iz Francuske, koji su imali sjajne turnire, ali opet nije bilo mesta za sve.
Za MVP proglašen je plejmejker Španije Riki Rubio, koji je na turniru prosečno beležio 16,4 poena, 4,6 skokova i šest asistencija.

The post Bogdan Bogdanović u najboljoj petorci Mundobasketa! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neuništivi Skola ne odustaje od Argentine!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019

Veteran je svojim igrama i energijom oduševio sve u Kini...Argentina nije uspela da se domogne najsjajnijeg odličja, u finalu su poraženi od Španije...Ipak, srebro je veliki uspeh za ovu selekciju, koju niko nije svrstavao među favorite pred početak planetarne smotre...Jedan od najboljih igrača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.