Bivši trener psovao Marka, pretnje i uvrede na Britaniji (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši trener psovao Marka, pretnje i uvrede na "Britaniji" (foto)

On se poslednji smejao, ali otužno popodne je delo Marka Hjuza.

Marko Arnautović se suočio sa pogrdama i psovkama kada je sa Vest Hemom za vikend stigao u Stouk na Trentu.

"Britanija" ga je dočekala sa mržnjom, iako je četiri godine igrao za "Grnčare".

Otišao je u Vest Hem, odmah proglašen za promašaj, ali se dolaskom Mojesa sve promenilo. Austrijski Srbin koji nas je potopio jesenas u Beču, ali se i radovao odlasku Srbije na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mundijal igra kao preporođen. Kerol i Ćićarito su u drugom planu, Mojesu je dovoljan Arnautović u napadu, videli smo uostalom za vikend šta se desilo.

A reminder of a very good Marko Arnautovic interview with @Ian_Ladyman_DM from a few weeks back. Good insight into Marko's world - and he has a whole new fan club now... #WHUFC https://t.co/yiLGmsciQw via @MailSport pic.twitter.com/IFPTyVaVNq

— Lee Clayton (@LeeClayton_) 17. децембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.