Bivši selektori: „Problemi sa Vidićem počeli pre četiri godine…“

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši selektori: „Problemi sa Vidićem počeli pre četiri godine…“

Slobodan Santrač podsetio na slučaj iz 2006. Ilija Petković koji je bio akter, neće o tome da priča. Ljupko Petrović ne veruje u razloge kapitena Junajteda.

O čemu se radi?
Priča o kojoj su svi ćutali, a sada su je potegli na površinu je sledeća.
Vidić je tada pomoćnom treneru reprezentacije Goranu Stevanoviću rekao da ne želi da ga više trenira Ilija Petković.
'Ti problemi su počeli pred Mondijal 2006. godine. Pitajte Iliju Petkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kako se Vidić tada poneo', rekao je Santrač.
Ilija Petković ne želi o tome da priča.
'Neću o onome što je bilo juče. Jednog dana, možda, sada ne. Koliko ja znam Vidić je najavio povlačenje posle EP 2012. na koje se nismo plasirali', kaže Petković.
Ljupko Petrović ne veruje u razloge kapitena Junajteda.
'Vidić je veoma cenjen u Srbiji i u medijima. Kritika uvek ima, ali one ne mogu da budu razlog oproštaja od reprezentacije. Ja u to ne verujem', kategoričan je Ljupko Petrović.
( Izvor: Sportske )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.