Birčević: Šta će mi klub kada sam u reprezentaciji

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2019, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Birčević: Šta će mi klub kada sam u reprezentaciji

Stefan Birčević je jedini među kandidatima za reprezentaciju – predstavljaće Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kini – bez profesionalnog klupskog angažmana. Ugovor sa Bonom mu je istekao i kako kaže…
– Ja sam slobodni agent.
Koliko to utiče na Vaše raspoloženje i radni elan?– upitali smo Birčevića, dok je na Aerodromu Nikola Tesla čekao polazak aviona za Atinu.
– Šta će mi klub kada sam u reprezentaciji – odgovorio je kao iz topa, da dodamo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i da to govori kakav je košarkaš. – Ne sekiram se, niti razmišljam o tome. Prepustio sam traženje kluba mom menadžeru, imam poverenje u njega, kad pronađe pravu sredinu – potpisaću.
Pripreme sa vrhunskim igračima su korisne.
Naravno, unaprediću se, biću u top formi. Sva moja razmišljanja dok sam u reprezentaciji vezana su za nju. Bilo šta ne može to da poremeti.
Trenutno Vas je 13 u reprezentaciji, Miloš Teodosić je povređen. Razmišljate li ko će biti prekobrojan?
– Ne, svako se trudi da pruži sve od sebe, a odluka je na selektoru Đorđeviću. Zbog toga se ne oseća nervoza. Šta bude – biće.
Stefan Birčević je 29-godišnjak, visok 210 cm, bio je reprezentativac na tri velika takmičenja, u kolekciji ima tri srebrne medalje. Dakle, čovek od poverenja Aleksandra Đorđevića

The post Birčević: Šta će mi klub kada sam u reprezentaciji appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.