Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2022, 13:49

„Biraju promiskuitetne, bila sa petoricom kolega pre njega“: Jeremićeva oplela po fudbalerima

Voditeljka Jovana Jeremić poprilično je izrevoltirana porazom od Švajcarske na svetskom prvenstvu u Kataru.
Naime, Jeremićeva je u jutarnjem programu na televziji „Pink“, u razgovoru sa sportskim novinarom Dejanom Anđusom, rekla da žene fudbalera Srbije prave najveće probleme, prenosi Telegraf.
Voditeljka je čak otišla i korak dalje, pa je bez ustručavanja neke supruge naših reprezentativaca nazvala promiskuitetnim.
– Poznato je da se oni žene osobama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << su već bile sa petoricom njihovih kolega. Fudbaleri biraju promiskuitetne žene. To na televiziji niko ne sme da kaže, evo ja sam rekla. Uopšte ne želim da ulazim u to ko je sa kim spavao – rekla je Jeremić.
Jovana se ponovo osvrnula na naše fudbalere i rekla da je bolje i da nisu otišli na prvenstvo, nego što su ovako ispali.
– Nije bio taj ekipni odnos. Dve stvari su važne, prvo međuljutski odnosi i moral ekipe. Postavlja se pitanje da li je trebalo žene da dolaze tamo – kaže Jovana Jeremić.
Prvi je žene fudbalera spomenuo fudbalski analitičar Rade Bogdanović, koji je rekao da žene fudbalera prave probleme i da to verovatno ometa našu reprezentaciju da da svoj maksimum, a Jovana je između ostalog istakla i da se sve slaže sa njim.
Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da se njene pojedine koleginice bave prostitucijom. Jovana je najavila razotkrivanje svojih koleginica, kao i to da će objaviti spisak svih onih koje su preko kreveta došle na svoje pozicije.
„Žene fudbalera na ovu lovu, to je parada kiča“: Rade Bogdanović locirao problem srpske reprezentacije

Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.