Benedek–Ružičić izbačena sa Svetskog prvenstva!

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Avg.2013, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benedek–Ružičić izbačena sa Svetskog prvenstva!

Srpska reprezentativka Dalma Benedek–Ružičić ipak nije veslala u polufinalu Svetskog prvenstvu u Duizburgu, pošto su organizatori takmičenja promenili prvobitnu odluku i ipak odlučili da je diskvalifikuju.
(FOTO: canoephotography.com)
Srpska kajakašica zakasnila je jutros na kvalifikacionu trku u disciplini K–1 na 500 metara, ali je nakon žalbe srpskog tima, jer je trka počela dva minuta ranije od zakazanog termina, odlučeno da vesla u polufinalu, u stazi 10.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Ipak, pola sata uoči polufinala nakon žalbe od strane šest drugih reprezentacija, glavni sudija je promenio odluku.
Benedek–Ružičić praktično je završila prvenstvo sveta, a da nije veslala nijednu trku.
Ostaje da se vidi kako će predstavnici Kajakaškog saveza Srbije reagovati povodom ove odluke organizatora.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Benedek-Ružičić, ipak, diskvalifikovana sa SP u kajaku

Izvor: Dzungla.org, 29.Avg.2013

Srpska kajakašica Dalma Benedek-Ružičić ipak nije veslala u polufinalu Svetskog prvenstvu u Duizburgu, pošto su organizatori takmičenja promenili prvobitnu odluku i ipak odlučili da je diskvalifikuju. Benedek-Ružičić zakasnila je na kvalifikacionu trku u disciplini K-1 na 500 metara,...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.