Bauza našao novi posao

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bauza našao novi posao

Bivši selektor Argentine će pokušati da odvede Ujedinjene Arapske Emirate na Mondijal u Rusiju.

Edgardu Bauzi nije išlo najbolje na mestu selektora Argentine, na osam utakmica imao je skor od po tri pobede i poraza i dva remija, pa je najuren sa kormila iz straha da 'Gaučosi' ne propusti smortu najboljih na svetu.

Međutim, nije dugo čekao na novi angažman,

Dobio je poziv iz Ujedinjenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Arapskih Emirata da preuzme njihovu reprezentaciju i prigvatio ga.

Zadatak mu je da odvede ovu bliskoistočnu zemlju na Mondijal.

Biće to teška misija, UAE na tri kola pre kraja treće runde zauzima četvorto mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi. Japan i Saudijska Arabija imaju čak sedam bodova više, a trećplasirana Australija četiri.

اتحاد الكرة يتعاقد مع الأرجنتيني إدجاردو باوزا لقيادة المنتخب الأول .. https://t.co/8IZgtc61gM pic.twitter.com/XEG35c1csa

— uaefa (@uaefa_ae) May 11, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.