Basketaši brane titulu: Srbija je u finalu SP!

Izvor: B92, 21.Jun.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basketaši brane titulu: Srbija je u finalu SP!

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 pobedila je selekciju Francuske u polufinala Svetskog prvenstva u Nantu - 22:11.

Aktuelni šampioni sveta plasirali su se u finale gde brane titulu osvojenu prošle godine iz Gvangžua.

Francuzi su samo na startu meča parirali našim igračima, da bi branioci titule, posle pet minuta igre, stekli prednost od 10:6 i do samog kraja nastavili sjajnom igrom da muče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Francuze.

Srpski baskteši pokazali su da su daleko bolji protivnici i u novo finale zakazali posle pobede nad Egiptom, Rusijom, Andorom, Portorikom, a u četvrtfinalu su bili bolji od SAD, a sada od Francuske.

Viđeno je puno lepih poteza, a jedan od najatraktivnijh svakako jeste potez Dušana Domovića Buluta koji je u padu uspeo da pogodi koš.

Ekipa u sastavu Dušan Domović-Bulut, Dejan Majstorović, Marko Ždero i Marko Savić imaće priliku da u finalu brani titulu prvaka sveta osvojenu prošle godine u kineskom Gvanžuu.

U borbi za zlatnu medalju, u sredu od 21.30, rival Srbiji biće pobednik drugog polufinala između Slovenije i Holandije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon Amerikanaca pali i Francuzi: Srpski basketaši u finalu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2017

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 pobijedila je selekciju Francuske sa u polufinala Svjetskog prvenstva u Nantu - 22:11...Aktuelni šampioni svijeta plasirali su se u finale gdje brane titulu osvojenu prošle godine iz Gvangžua...Od starta meča viđena je ujednačena igra, ali su srpski igrači poslije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.