Barselona želi štopera Čelzija

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona želi štopera Čelzija

Barselona će ponuditi Čelziju 30 miliona evra za odbrambenog igrača Davida Luiza, preneli su britanski mediji.
(FOTO: AP)
Barselona želi što pre da nađe zamenu za Karlesa Pujola, koji je juče saopštio da će na kraju sezone napustiti klub.
List Telegraf preneo je da će Barselona ponuditi Čelziju 30 miliona evra i da će pokušati da dovede brazilskog fudbalera pre početka Svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prvenstva u Brazilu, koje počinje 12. juna.
Luiz (26) je tokom karijere igrao za Vitoriju i Benfiku, odakle je 2011. godine prešao u Čelzi, za koji je do sada odigrao 135 utakmica i postigao 12 golova. On je sa londonskim klubom osvojio Ligu šampiona, Ligu Evropa i FA kup.
Za reprezentaciju Brazila do sada je odigrao 33 utakmice.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Barselona želi da dovede Luiza iz Čelzija

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2014

Fudbalski klub Barselona ponudiće Čelziju 30 miliona evra za odbrambenog igrača Davida Luiza, preneli su danas britanski mediji. .. ..Barselona želi što pre da nađe zamenu za Karlesa Pujola, koji je juče saopštio da će na kraju sezone napustiti klub. List Telegraf preneo je da će Barselona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.