Barna bez novog finala Svetskog prvenstva

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 18:58

Barna bez novog finala Svetskog prvenstva

Srpski plivač Andrej Barna nije uspeo da se plasira u finale trke na 50 metara slobodnim stilom, na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Barna je završio kao sedmi u drugoj polufinalnoj grupi, a deonicu je isplivao u vremenu 21.89 sekundi.

Od njegovih konkurenata, u finale su prošli Kameron Mekevoj, Bjorn Seliger, Kristijan Kolomejev, Kenzo Simons i Isak Kuper.

Njima su se pridružila i najbrža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trojica iz prvog polufinala, Vladislav Buhov, Bendžamin Praud i Majkl Endru.

Finale je na programu u subotu od 17.09.

Podsetimo, Barna je učestvovao u finalu na 100 metara kraul, a trku je završio na šestom mestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠTETA ZA SRPSKOG PLIVAČA: Barna ostao bez finala!

Izvor: HotSport.rs, 16.Feb.2024

Šteta… Srpski plivač Andrej Barna nije uspeo da se plasira u finale trke na 50 metara slobodnim stilom, na Svetskom prvenstvu u Dohi. Barna je završio kao sedmi u drugoj polufinalnoj grupi, a deonicu je isplivao u vremenu 21.89 sekundi. Od njegovih konkurenata, u finale su prošli Kameron Mekevoj,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.