Balkansko i svetsko prvenstvo u džiu džici

Izvor: Aleksinac.net, 26.Sep.2013, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balkansko i svetsko prvenstvo u džiu džici

10. Balkansko prvenstvo u džiu džici u kategoriji seniora, juniora i kadeta

1. Svetsko prvenstvo u džiu džici u kategoriji nade


U Atini će se od 28.-30.09.2013. godine održati 10. Balkansko prvenstvo u džiu džici u kategoriji seniora, juniora i kadeta i  1. Svetsko prvenstvo u džiu džici u kategoriji nade, na kome će učestvovati nacionalna Reprezentacija Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net <<
Reprezentaciju Srbije čine ukupno 15 takmičara iz Novog Sada, Beograda, Aleksinca i Smederevam među kojima 4 takmičara našeg - džudo i džiu džicu kluba "N&F".

Na  10. Balkanskom prvenstvu u kategoriji seniora, juniora i kadeta,  Reprezentaciju Srbije čine 11 takmičara među kojima su 3 takmičara iz našeg kluba i to:

- Mlađan Grujić, seniori -69 kg (iz G. Suhotna)

- Vladica Ranđelović, juniori -56 kg (iz D. Suhotna) i

- Nikola Trajković, kadeti -73 kg (iz Aleksinca).

Na  1. Svetskom prvenstvu u kategoriji nade,  Reprezentaciju Srbije čine 4 takmičara, među kojima jedan takmičar iz našeg kluba i to:

- Filip Trajković, nade +66 kg (iz Aleksinca)

U stručnom štabu Reprezentacije Srbije nalazi se nacionalni trener Reprezentacije za borbe Dragan Trajković, trener našeg kluba.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.