Bajern prelomio - plaća 35 miliona evra za fudbalera Reala!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern prelomio - plaća 35 miliona evra za fudbalera Reala!

U Bavarskoj su dugo vagali.

Fudbaler Real Madrida Džejms Rodridgez koji je na dvogodišnjoj pozajmici u Bajern Minhenu će po svemu sudeći postati kompletan Bavarac već po isteku kalendarske godine.

Kolumbijac je obeležio Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine i time napravio transfer vredan 75 miliona evra iz francuskog Monaka u Real Madrid, međutim u "Kraljevskom klubu je tek na momente >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prikazivao kakva je klasa od igrača.

Već 2017. godine prelazi u redove šampiona Nemačke na dvogodišnju pozajmicu vrednu 10 miliona evra sa otkupnom klauzulom od 35 miliona evra ako Bavarci pokažu nameru da ga otkupe, što je sve izvesnije da će se dogoditi sudeći po španskim medijima.

Prošle sezone je odigrao 40 utakmica uspevši da postigne pritom i osam golova, uključujući jedan i protiv "Kraljevskog kluba" u Ligi šampiona.

Ove sezone je odigrao pet utakmica za nemačkog giganta postigavši dva gola i dve asistencije.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.