BREGAR: Na najbolji mogući način ispratili smo igračice koje su odigrale poslednji meč za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 09:48

BREGAR: Na najbolji mogući način ispratili smo igračice koje su odigrale poslednji meč za Srbiju

Rukometašice naše zemlje se plasirale na Svetsko prvenstvo.

Selektor Srbije Uroš Bregar posle plasmana rukometašica na Svetsko prvenstvo zahvalio je publici i napravio kratku analizu utakmice protiv Turkinja koja je okončana ubedljivom pobedom srpskih reprezentativki (32:25).

- Zahvalio bih se svima koji su došli na Banjicu i pomogli nam da se u sjajnoj atmosferi plasiramo na Svetsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvenstvo. Nismo prikazali dobru igru u prvom poluvremenu, ali smo u drugom podigli nivo igre i pokazali šta znamo. Dobra odbrana i kontranapadi doprineli su ovakvom rezultatu i drago mi je što smo pobedom završili kvalifikacioni ciklus. Bilo je emotivno, na najbolji mogući način ispratili smo igračice koje su odigrale poslednji meč za Srbiju i hvala im za sve što su uradile za državni tim - poručio je selektor.

Osvrnuvši se na šampionat sveta koji se igra krajem godine, Bregar je rekao da "ima vremena do Svetskog prvenstva, ali ne previše''.

- Rezultat će zavisiti od mnogo različitih faktora, ali smo ovim plasmanom već postigli uspeh - zaključio je Bregar.

BONUS GALERIJA

 Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.