BRAVO, ANGELINA: Topić u finalu Svetskog prvenstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 12:15

BRAVO, ANGELINA: Topić u finalu Svetskog prvenstva

A, sad napad na medalju.

Srpska atletičarka Angelina Topić plasirala se u finale Svetskog prvenstva na otvorenom koje se održava u Budimpešti.

Topić je iz prve preskočila 1.80, potom i kada je lestvica podignuta pet centimetara više, a onda i na 1.89 ponovo iz prve.

Došlo se do visine od 1.92, kada je Topićeva prva dva puta bila neuspešna, a potom iz treće preskočila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tim skokom se našla u finalu.

Finale Svetskog prvenstva u skoku uvis zakazano je za poslednji dan takmičenja, u nedelju od 20.05 i tada će Angelina pokušati da se domogne medalje u veoma jakoj konkurenciji.

Finale su osim Angeline obezbedile Jaroslava Mahučik, Eleanor Paterson, Lamara Distin, Morgan Lejk, Elena Kuličenko, Vašti Kaningem, Nikola Olisadžers, Irina Gerašenko, Lija Apostolovski, Nedežda Dubovitskaja, Kristina Honsel, Solen Žikel, Naval Meniker i Ela Junila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.