BEZ POLUFINALA: Stanisavljević 25. na 50 metara slobodno

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 13:59

BEZ POLUFINALA: Stanisavljević 25. na 50 metara slobodno

Srpska reprezentativka završila učešće na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Srpska plivačica Nina Stanisavljević zauzela je 25. mesto u disciplini 50 metara slobodno na Svetskom prvenstvu u plivanju u Dohi. Srpska reprezentativka je ostvarila vreme 25.55 sekundi kojim je zauzela osmo mesto u desetoj kvalifikacionoj grupi.

To >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije bilo dovoljno za polufinale, pošto je za prolaz neophodno vreme bilo 25.21 sekundi koliko je ostvarila KIpranka Antonijo na 16. mestu.

Bila je ovo i poslednja trka Stanisavljević u Dohi. U disciplini 50 metara leđno zauzela je takođe 25. poziciju sa vremenom 29.00 sekundi, a sa štafetom Srbije 4x100 metara slobodno zauzela je 13. mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.