Azuri dobijaju novog kormilara

Izvor: Vesti-online.com, 24.Mar.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azuri dobijaju novog kormilara

Fudbalska reprezentacija Italije je na novom početku. Posle neodlaska na Mundijal u Rusiju (neuspeh u baražu protiv Švedske) Đampjero Ventura je dobio otkaz. Traži se rešenje, a italijanski mediji navode da je najbliži klupi Luiđi di Bjađo, koji je sada vršilac dužnosti selektora azura.

- Imenovaćemo novog selektora 20. maja. Ako budemo mogli da nađemo nekoga boljeg od Di Bjađa, a takvih nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mnogo, onda ćemo to i da uradimo - rekao je je Alesandro Kostakurta na konferenciji za novinare.

Di Bjađo je postavljen kao privremeno rešenje za prijateljsku utakmicu sa Argentinom, kada su Italijani poraženi 2:0.

Mediji kao kandidate za mesto selektora Italije navode Antonija Kontea, Karla Anćelotija, Roberta Manćinija i Klaudija Ranijerija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.