Australija jača – Simons igra na Mundobasketu

Izvor: B92, 15.Maj.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australija jača – Simons igra na Mundobasketu

Zvezda Filadelfija 76erssa Ben Simons saopštio je da će igrati za Australiju na Svetskom prvenstvu u Kini.

Simons, za kojeg sezona završila porazom od Toronta, na zvaničnom Tviter nalogu rekao je da će biti deo reprezentacije na Mundobasketu.

Mladi košarkaš se između ostalog zahvalio je navijačima u Filadelfiji na velikoj podršci tokom cele sezone. 76ersi eliminisani su u polufinalu Istoka, nakon što je Kavaj Lenard uz zvuk sirene doneo pobedu Reptorsima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Simons ima svega 22 godine, rođen je u Australiji, Melburn, i biće veliko pojačanje za "Bumerse".

Reprezentacija Australije nalazi se u najtežoj grupi na Svetskom prvenstvu, pošto će igrati sa selekcijama Kanade, Litvanije i Senegala. Na prošlom SP eliminisani u šesnaestini finala, dok su na Olimpijskim igrama 2016. godine dogurali do polufinala gde ih je pobedila Srbija.

Imaju veoma talentovan sastav u kojem su, pored Simonsa, Peti Mils, Džo Ingls, Metju Delavedova, Dante Eksum, Ton Mejker, Džona Bolden, Eron Bejns, Endru Bogut, Raja Brokof...

Mundobasket u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simons igra za Australiju na Mundobasketu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2019

Košarkaš Filadelfije Ben Simons objavio je zvanično da će igrati na Svetskom prvenstvu za reprezentaciju Australije tako da je veoma dobra vest stigla za sve poklonike košarke u toj zemlji. Simons se oglasio preko društvenih mreža. "Voleo bih da ozvaničim da ću biti deo reprezentacije za predstojeće...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.