Atanasijević: Možemo do kraja

Izvor: B92, 31.Avg.2014, 03:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atanasijević: Možemo do kraja

Najbolji igrač reprezentacije Srbije Aleksandar Atanasijević uveren je da tim može da ostvari uspeh na Svetskom prvenstvu i pored ubedljivog poraza na startu.

"Orlovi" su bili nemoćni protiv domaćina Poljske u istorijskom meču pred rekordnih 61.500 navijača na Nacionalnom stadionu u Varšavi.

"Šta da se radi, idemo dalje, dug je šampionat. Sigurno je da ovaj tim može do samog kraja bez obzira na ovaj katastrofalan dan, više nemamo pravo na kiks", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Atanasijević.

Srbija je samo na startu prvog seta bila ravnopravna, da bi u nastavku meča bila potpuno nemoćna.

"Žao mi je što ovaj spektakl i mi nismo pretvorili u spektakl nego smo odigrali možda jednu od najslabijih utakmica u poslednjih nekoliko godina. Previše grešaka, u servisu, napadu, na prijemu, u dizanju, bloku, taktičkim elementima. Imali smo taktički dogovor kojeg se apsolutno nismo držali, ne znam šta je razlog", istakao je naš korektor.

Ostali mečevi A grupe igraće se u Vroclavu, gde će rivali Srbije biti Argentina (2. septembra), Australija (4. septembra), Venecuela (6. septembra) i Kamerun (7. septembra).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.