Atanasijević: Mi ginemo jedan za drugog

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atanasijević: Mi ginemo jedan za drugog

Srpski korektor Aleksandar Atanasijević rekao je posle velike pobede nad Francuskom (3:2) na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj da je zadovoljan time što su njegovi saigrači pokazali na terenu.

Tim Nikole Grbića slavio je posle velike borbe u Varni, a igrač utakmice bio je Atanasijević sa čak 38 osvojenih poena.

"Izuzetno teška utakmica, igrali smo protiv ekipe koju nismo pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sedam godina. Ogroman rezultat s obzirom na to da je to bila najvažnija u dosadašnjem delu takmičenja. Ovi momci su sjajni, ginemo jedan za drugog. Možda smo ušli mlako u početak utakmice. Ipak, kada smo shvatili da samo ako igramo kao tim možemo do rezultata počeli smo da pravimo dobre poene i igramo bolje", rekao je srpski odbojkaš.

U nastavku druge faze takmičenja Srbiju očekuju mečevi sa Argentinom i Poljskom, a već protiv Argentine ima priliku da obezbedi plasman u završnicu turnira.

Izvor: Sport klub

"Ono što nas očekuje je utakmica sa Argentinom, biće mnogo teže jer nas čeka veći pritisak. Taj meč nam može doneti plasman na Fajnal siks", zaključio je Atanasijević.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.