Arunovićeva svetska šampionka

Izvor: RTS, 08.Avg.2010, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arunovićeva svetska šampionka

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović, osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Minhenu u disciplini vazdušni pištolj. Ukupan rezultat Zorane Arunović vredan zlatnog odličja, iznosi 486,8 krugova.

Posle drugog mesta osnovnog dela takmičenja sa ostvarenjem od 385 krugova, Arunovićeva je finalu bila najuspešnija sa 101,8 krugova. Njen ukupni rezultat iznosio je 486,8 krugova. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Arunovićeva je izborila plasman na Olimpijske igre pa se tako pridružila muškim strelcima, Mikecu, Zlatiću i Mirosavljevu.

Naša reprezentacija je u ekipnom plasmanu zauzela šesto mesto. Prethodno je Jasna Šekarić tri puta osvajala titulu u disciplini vazdušni pištolj. Šekarićeva je zauzela u Minhenu 21. mesto, ispucavši 381 krug.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorana Arunović svetska šampionka!

Izvor: S media, 08.Avg.2010

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas zlatnu medalju u gadjanju vazdušnim pištoljem na Svetskom prvenstvu u Minhenu i time obezbedila plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012. godine...Arunovićeva je do titule svetske šampionke stigla rezultatom od 486,8 (385)...

Nastavak na S media...

ZORANA ARUNOVIĆ SVETSKA ŠAMPIONKA U STRELJAŠTVU

Izvor: Kurir, 08.Avg.2010

BEOGRAD - Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas zlatnu medalju u gađanju vazdušnim pištoljem na Svetskom prvenstvu u Minhenu i time obezbedila plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012. godine...Arunovićeva je do titule svetske šampionke stigla rezultatom od 486,8...

Nastavak na Kurir...

Zorana Arunović svetska šampionka

Izvor: Radio 021, 09.Avg.2010, 09:24

Srpska reprezentativka Zorana Arunović osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Minhenu u gađanju vazdušnim pištoljem.

Nastavak na Radio 021...

Zorana Arunović svetska šampionka

Izvor: RTV Pink, 09.Avg.2010

. . . Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas zlatnu medalju u. gađanju vazdušnim pištoljem na Svetskom prvenstvu u Minhenu i time. obezbedila plasman na Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.