Anja Crevar u Riju

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Avg.2015, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anja Crevar u Riju

Anja Crevar napravila je sjajan uspeh u završnoj trci na 400 m mešovito na Svetskom prvenstvu u Singapuru za juniore. Sjajna Pančevka je kao peta stigla na cilj (posle 250 preplivanih metara bila je treća), ali više od plasmana raduje nas činjenica da je uspela da ostvari A normu za naredne Olimpijske igre, koje se sledeće godine održavaju u Rio de Žaneiru.

Bravo, Anja! Podsećamo, naša sugrađanka ima samo 15 godina i ne pamti se da je neki srpski sportista tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << mlad stigao na najveće sportske smotre. Iako su neka predviđanja govorila da je Anja već spremna za podvig, a mnogi su se potajno i nadali tome, samo najveći optimisti su verovali u uspeh. Pre svega ona sama, kao i njeni roditelji i trener Marko Spasov. Odlična plivačica je pre polaska na daleki put bila na pripremama u Turskoj, a pre poletanja za Singapur samo je stigla da promeni kofer sa stvarima. Ipak, bila je raspoložena i spremna. Sad je jasno da Pančevo ima pravo blago i treba je podržati na putu da stigne do visina koje ćemo pamtiti.

Anja nije završila posao u Singapuru, jer treba još da nastupi na 200 m delfin i 200 m mešovito.

S. D.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Olimpijske igre

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

JOŠ JEDNA OLIMPIJSKA NORMA: Anja Crevar doplivala do Rija

Izvor: HotSport.rs, 25.Avg.2015

Članica Plivačkog kluba “Tamiš” iz Pančeva Anja Crevar ostvarila je “A” normu za Olimpijske igre koje se održavaju u Rio de Žaneiru sledeće godine.. . Ona je na Svetskom prvenstvu za juniore u Singapuru u trci na 400 metara mešovitim stilom ostvarila vreme od 4:43,36, što je novi njen,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.